2015. július 29., szerda

Ismét találkozhatunk

A nagy sikerű berekfürdői Találkozás hétvége és a felekezetközi szilvesztert követően ismét eljött az idő, hogy újra együtt lehessünk.


Idén szeptember 25-27-én tölthetünk együtt egy hétvégét a Debrecen mellett elhelyezkedő Erdőspusztán a Dorcas Szabadidőközpontjában. Nagy kiváltság számunkra, hogy Szőke Attila és Eta református lelkipásztorok és szakterapeuták elfogadták a meghívásunkat és a Hit és a jellemfejlődés témában tartanak nekünk előadást. A korábbiakhoz hűen ismét lesznek keresztyén házaspárok által koordinált korcsoportos kiscsoportok, reggeli-esti áhítatok, külön fiú-lány elcsendesedés, éjjeli kávéház, sok játék, sport és szabadidős foglalkozás, illetve vasárnap egy "belső" istentiszteletet szervezünk, ami azt jelenti, hogy saját magunk szervezzük meg az alkalmat. 

A hétvége péntek délután/este kezdődik és vasárnap ebéddel ér véget. Jelentkezni az oldalsávban található plakátra kattintva lehet, további információkért keressetek minket bizalommal E-mailen: kapcsolatrateremtve@gmail.com

Ne maradj otthon, ne maradj egyedül! Nagyon sok szeretettel várunk!

(65-70 főt tudunk fogadni idén és a nemek arányát szeretnénk tartani, úgyhogy igyekezz hamar jelentkezni, nehogy lemaradj!:)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.