2015. július 29., szerda

CSP élmények

Nagyon nagy kiváltság volt számunkra, hogy a Csillagpont Párkapcsolati Pontján beszélhettünk Isten csodálatos elképzeléseiről a résztvevőkkel.


A szokásos tematikát használva kezdtük a "kapcsolatra teremtettséggel" és hogy miért nem jó egyedül, illetve a hiteles párkapcsolatok hiányáról a környezetünkben, ami a bizalomhiánynak
köszönhető: nem bízunk Isten terveiben és férfiak, nők nem bíznak egymásban, hanem a világ eltorzult elképzelései szerint szeretnénk megélni a kapcsolatainkat.


Szó esett a nemi szerepek összekutyultságáról és hogy mennyire nagy a kavar a fejekben/szívekben/gyülekezetekben a randizással, ismerkedéssel kapcsolatban. Hanna beszélt külön arról, hogy mennyire nagy nyomás helyezkedik különösen a lányokon, sok irányból húzzák őket és mindenhol meg akarnak felelni, holott egyedül Isten elképzeléseinek kellene lenni az egyetlen tényezőnek, ami igazán számít. 


Majd a második napot egy egészséges párkapcsolat szakaszaival és időzítésével zártuk, illetve beszéltünk az érzelmeink és önértékelésünk ideális állapotáról egy egészséges párkapcsolathoz és felszabadult randizáshoz.

A második napon rapid randit szervezett a CSP az előadásunk után, amin ca. 180-an vettek részt! :) Az első napon pedig mi szerveztünk különböző interaktív aktivitiket, pl. kő, papír, olló olimpiát, írattunk hirdetést külön lányok és fiúk a másik nemről és egy református randi kalauzt is készítettünk közösen. 

Jó volt! :) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.