2015. január 30., péntek

én és a szextelenség

Nem jó egyedül, és valljuk be, nem jó szex nélkül!

Mikor egy előadáson megkérdezzük, hogy ki, miért szeretne párt választani, minden elhangzik már a szexen kívül (társ, közösség, romantika, bizalom, szerelem, kapcsolat, család, etc), amit a végén nekünk kell hozzáadni: "szóval akkor itt senki sem akar hatalmas orgazmusokat átélni?" :)

A szex nélküli házasság olyan, mint ha egy üvegfalon keresztül kellene kommunikálni a másikkal. A szexuális együttlétek létfontosságúak a házasságban. A rendszeres intim érintés, gondoskodás, játékos felszabadultság rendkívül fontos alappillére a házasságnak. Tulajdonképpen mondhatjuk, hogy enélkül lehetetlen hosszútávú kapcsolatban gondolkodni.



Amennyire fontos, olyan érzékeny területről is beszélünk, mely nagy támadás alatt van. A szex
elértéktelenedésének korát éljük. A szex elérhető, olcsó, könnyen beszerezhető product ma. Akár a házasság előtt a partnerek váltogatása, akár a képernyő előtti önkielégítés (ma már 1/3-a a pornó nézőknek nő/fiatal lány!), akár egy keresztyén pár nemi élete házasságkötés előtt, mind-mind egy Isten tervéhez képest alább adott szexualitást kölcsönöznek.

Egyedülállóként hogy éljük ezt meg: a szextelenséget...

1. Ne adjuk alább! Igen, nehéz várni és a testünk szenved, hiszen rendszeresen szexuális kapcsolatban kellene lennie...mégse adjuk oda magunkat az olcsóbb ajánlatnak. Hanem ezt az energiát is használjuk fel arra, hogy lendületet adjon a párkereséshez, mely ha Isten áldásával történik, csodálatos szexualitást eredményez!

2. Készüljünk tudatosan a szexuális életre! Ne tartsuk tabuként, mintha bizonyos testrészeink nem is léteznének! Párunknak sokat segítünk azzal, ha tisztában vagyunk magunkkal, hogy nekünk mi okoz örömöt. Sajnos sokszor már csak a nászéjszakán derül ki, hogy mennyire sok probléma van ezen a téren, mely a "keresztyén nem beszélhetünk erről" hozzáállásból adódik.

Isten csodálatos ajándékot készít párodnak a te testeden keresztül! Légy ennek tudatában!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.